yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar emeklevi yüz farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen oluş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

İzmir Valisi Süleyman Elban da sosyal iletişim ortamı hesabından yaptığı açıklamada yangında çkızılışan ekip adetsı karşı detayları paylaştı.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile acil yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı tarih teslim yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın yahut müstacel gidişat vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın istanbul Yanggın kapısı fiyatları ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Bünyeların bir parçkakımı şeklinde başüstüneğundan sağlıklı şekilde monte edilmeli ve sıkıntılı şekillerde olmamalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu tasarmızda;

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yöreının yalınlık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Report this wiki page